Szállás

A faházakban 2-4 szoba található, melyek hűtőszekrénnyel, asztallal, székekkel, szekrényekkel vannak felszerelve. A 100 fős központi épület mellett két faház aljában kb. 25-30 fős közösségi tér található. A házakban fűtés nincs.

A szobákban 3-6, a táborban összesen 96 vendégágy áll rendelkezésre, melyekhez az ágyneműt a tábor biztosítja. A szobákban 1, ill. 2 ágyas szobák kialakítására is van lehetőség.

A szállásépületektől elkülönítetten egy férfi és egy női zuhanyozó-mosdó-wc épület is a vendégek rendelkezésére áll.

Az egyszerre 100 fő befogadására alkalmas központi épület a tábor főbejáratánál helyezkedik el. Ebben van a konyha-étkező rész, de alkalmas tanórák megtartására (pl. erdei iskola), vetítésre, nagyobb rendezvények lebonyolítására, illetve esősebb időszakban beltéri foglalkozások megtartására. Az épületben asztalok, székek vannak elhelyezve 100 fő részére.

A központi épületben található melegítő konyha 3 db gáz főzőlappal, elektromos és mikrohullámú sütővel valamint hűtőszekrényekkel van felszerelve, amihez elegendő számú teljes ét-, evőeszköz és edénykészlet is rendelkezésre áll, melegétel kínálása megoldható.

 

A tábor üzemeltetője a Budavári Önkormányzat

Minden jog fenntartva © 2019.